Avoimet työpaikat: Ympäristönhuoltajaksi Kakslammille

Vuokon Luonnonsuojelusäätiöllä on haussa 2-3 oma-aloitteista ja hyvää fyysistä kuntoa omaavaa henkilöä ympäristöhuoltajaksi Ryttylään, Kakslammin luonnonsuojelualueelle.

Työssä mahdollisuus osallistua luonnon monimuotoisuuden edistämiseen ja päästä nauttimaan luonnosta samalla kertaa. Tehtäviin tarjotaan hyvä perehdytys. Työpiste sijaitsee Ryttylässä Hausjärven kunnassa. Työ alkaa huhti-toukokuussa ja kesto on 5-6 kuukautta. Työaika on ma-ke 8h/päivä.

Palkattavan henkilön tulee olla palkkatukikelpoinen, (yhdistykseen palkatessa henkilön tulee olla työttömänä 24kk viimeisen 28 kk aikana). Työn aloittaminen edellyttää TE-palvelujen palkkatuen myöntämistä yhdistykselle.

Palkkaus: 1 350 €/kk

Hae paikkaa 15.4.2021 mennessä

Lisätiedot ja hakemukset:

paivi.ayhonen@triplahanke.fi,  p. 050 472 6380, tai
Pasi Nuora p. 050 3223703, sähköposti yrityskoordinaattori@triplahanke.fi

Työnantajana toimii Vuokon Luonnonsuojelusäätiö, Y-tunnus: 2155713-3

 

Työnhaussa avustaa TriPla-hanke, joka on Forssan, Hämeenlinnan ja Riihimäen seutukuntien alueella toimiva välityömarkkinahanke ja se tarjoaa työnantajille ja työnhakijoille yksilöllisiä ratkaisuja työllistämiseen ja työllistymiseen liittyvissä asioissa. Hanke toimii tiiviissä yhteistyössä Hämeen TE-toimiston ja alueen kuntien kanssa. Hankkeen käytännön toteutuksesta vastaa LounaPlussa ry yhdessä Hämeen Kylät ry:n kanssa.

Tarjoamme Kakslammin luonnonsuojelualueella myös luonnonvara-alan opiskelijoille harjoittelupaikkoja. Jos tämä kiinnostaa Sinua, olethan yhteydessä Vuokon Luonnonsuojelusäätiöön info@vuokonluonnonsuojelusaatio.fi