Hei luonnonystävä, oletko vailla töitä?

Vuokon Luonnonsuojelusäätiöllä haussa 2-3 oma-aloitteista ja hyvää fyysistä kuntoa omaavaa henkilöä ympäristöhuoltajaksi Ryttylään, Kakslammin luonnonsuojelualueelle.

Vuokon Luonnonsuojelusäätiöllä haussa 2-3 oma-aloitteista ja hyvää fyysistä kuntoa omaavaa henkilöä ympäristöhuoltajaksi Ryttylään, Kakslammin luonnonsuojelualueelle. Työssä mahdollisuus osallistua luonnon monimuotoisuuden edistämiseen ja päästä nauttimaan luonnosta samalla kertaa. Tehtäviin tarjotaan hyvä perehdytys. Työpiste sijaitsee Ryttylässä Hausjärven kunnassa. Työ alkaa huhti-toukokuussa ja kesto on 5-6 kuukautta. Työaika on ma-ke 8h/päivä.

Palkattavan henkilön tulee olla palkkatukikelpoinen, (yhdistykseen palkatessa henkilön tulee olla työttömänä 24kk viimeisen 28 kk aikana). Työn aloittaminen edellyttää TE-palvelujen palkkatuen myöntämistä yhdistykselle.

Työssä toimitaan osittain yhteistyössä Ryttylän Kirin kanssa, entisellä soranottoalueella ja Kirin majalla. Tehtävänä on huolehtia ympäristön huollosta kitkemällä haittakasveja kuten lupiineja pois luonnosta. Lisäksi alueella olevaa taimikkoa harvennetaan.

Palkkaus: 1 350 €/kk

Hae paikkaa 31.3.2020 mennessä

Lisätiedot ja hakemukset: mirva.paakkonen@triplahanke.fi p. 0400 944 802

Työnantajana toimii Vuokon Luonnonsuojelusäätiö, Y-tunnus: 2155713-3

Työnhaussa avustaa TriPla-hanke, joka on Forssan, Hämeenlinnan ja Riihimäen seutukuntien alueella toimiva välityömarkkinahanke ja se tarjoaa työnantajille ja työnhakijoille yksilöllisiä ratkaisuja työllistämiseen ja työllistymiseen liittyvissä asioissa. Hanke toimii tiiviissä yhteistyössä Hämeen TE-toimiston ja alueen kuntien kanssa. Hankkeen käytännön toteutuksesta vastaa LounaPlussa ry yhdessä Hämeen Kylät ry:n kanssa.