Lahja luonnolle ja luonnonystävälle

Joululahja, josta on iloa monelle

Tahdotko muistaa ystävääsi jouluna ja samalla edesauttaa luonnon monimuotoisuuden säilymistä? Voit tehdä lahjoituksen haluamallasi summalla ja ilmoittaa meille sähköpostitse yhteystietosi. Toimitamme sinulle postilla tai sähköpostillasi kunniakirjan valitsemallasi kuvalla.

Vuokon Luonnonsuojelusäätiölle kerätyt ja lahjoitetut varat käytetään eliölajien, ympäristön- ja luonnonsuojelun tukemiseen sekä niihin liittyvään tutkimustyöhön, jolla tuetaan luonnon monimuotoisuuden säilyttämistä ja ympäristönsuojelua. Kerätyt varat jaetaan apurahoina, stipendeinä ja avustuksina, Säätiö voi myös hankkia luonnonsuojelun kannalta tarpeellisia alueita.

Lahjan ostaminen ja lahjoitus käy helposti:

Vaihe 1: Tee lahjoitus tilinumerolla, Mobile Pay-sovelluksella tai Facebookissa.

Vaihe 2: Valitse kuva:

a) Punakeltaverkkoperhonen, Euphydryas aurinia

Kunniakirja, Punakeltaverkkoperhonen, Euphydryas aurinia

b) Kangasvuokko, Pulsatilla vernalis

Kunniakirja, Kangasvuokko, Pulsatilla vernalis

c) Kaulushaikara, Botaurus stellaris

Kunniakirja, Kaulushaikara, Botaurus stellaris

Vaihe 3: Lähetä sähköposti osoitteeseen info@vuokonluonnonsuojelusaatio.fi, jossa kerrot kenelle kunniakirja osoitetaan ja mihin osoitteeseen kunniakirjan haluat toimitettavan. Voimme toimittaa kunniakirjan tulostettavassa pdf-muodossa, tai perinteisenä postitoimituksena.

Vuokon Luonnonsuojelusäätiön tukemiin projekteihin voit tutustua sivuillamme osoitteessa

vuokonluonnonsuojelusaatio.fi/projektit/

Poliisihallitus on myöntänyt Vuokon Luonnonsuojelusäätiölle rahankeräysluvan 21.6.2018 päätöksellään RA-2018-606. Lupa on voimassa 1.1.2019 – 31.12.2020 koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta.